Povezivanje na server
Kako biste zaigrali na OxyMC Network, potrebno je da se registrirate ili logirate (ako već imate račun) na našem Lobbyju. Upute za to možete pronaći ispod!

Kako se priključiti serveru

 1. 1.
  Nakon što ste pokrenuli vaš Minecraft, potrebno je da odete u "Multiplayer", te kliknete na "Add Server".
 2. 2.
  U polje "Server Name" možete navesti naziv servera po želji, npr. OxyMC, a zatim u polje "Server Address" potrebno je da upišete IP servera: play.oxymc.com, a zatim kliknete na "Done".
 3. 3.
  Kliknite na "Refresh" unutar Multiplayer zaslona, te pričekajte da vam se MOTD servera prikaže, a zatim se spojite na njega.
 4. 4.
  Kliknite "T" na vašoj tipkovnici za otvaranje chata, a zatim upišite komandu za registraciju: /register <lozinka> <lozinka>, npr. /register mojaLoz189 mojaLoz189 i gotovi ste!
 5. 5.
  Desni klik na kompas u vašem inventaru ili upišite /server i odaberite podserver na kojem želite igrati i uživajte u igri!
 6. 6.
  Sljedeći put kada se spojite na server se ne morate ponovno registrirati, već jednostavno prijaviti na vaš račun komandom /login <lozinka>. Upišite istu onu lozinku kao kada ste se i registrirali.
 7. 7.
  Ukoliko ikada zaželite promijeniti vašu lozinku, to možete uraditi komandom /cpw <stara lozinka> <nova lozinka>.
Važna napomena! Ako ikada zaboravite vašu lozinku, Staff će vam moći vratiti račun samo ako ste povezali vaš Minecraft račun na serveru s Discordom! Detaljnije informacije o tome su dostupne komandom /linker u igri. Ako to ne uradite, nemamo nijedan jedini način da potvrdimo vaš identitet i račun vam neće biti vraćen.
Molimo vas da ne koristite iste lozinke kao na drugim serverima na kojim možda igrate, jer može doći do provaljivanja u vaš račun. Vlasnici takvih malicioznih servera na jeftin način spremaju vaše lozinke (kada se registrirate kod njih) i u svakom trenutku im mogu pristupiti i vidjeti ih, te koristiti na drugim serverima (npr. kod nas) u svrhe "hakerskih" napada na vas i vaš račun. Ako vam je lozinka dovoljno sigurna, nikakav "hakerski" napad se ne može desiti. OxyMC Network vam garantira potpunu sigurnost vašeg računa u bilo kojem trenutku. Tako je bilo oduvijek, a bit će i zauvijek. Nijedan naš staff ne može vidjeti vašu lozinku.

Preuzimanje serverskih tekstura

Tekst
Last modified 8mo ago